ما بهترین ادویه ها را برای قورمه سبزی به شما معرفی می کنیم.
گورمه سبزی یکی از معروف ترین غذاهای ایرانی است. برای طبخ آن باید طرز پخت آن را بدانید و از ترکیب ادویه های معطر و معطر در حد اعتدال و به مقدار کافی استفاده کنید تا طعم بی نظیر و عالی به غذا ببخشد. پس بهترین چاشنی برای خورش هویج لذیذ چیست؟ اگر می خواهید یک گورمه سبزی منحصر به فرد و منحصر به فرد درست کنید، با ما همراه باشید تا ادویه های مناسب گورمه سبزی را بشناسید:
بهترین مواد برای سوپ سبزیجات
در اینجا شما را با ادویه های معطری که بهترین طعم را به قورمه سبزی می دهند آشنا می کنیم:
زردچوبه
زردچوبه به طور کلی یکی از پرطرفدارترین ادویه ها در بین ایرانیان است و اگر متوجه شده باشید، بسیاری از ما از این ادویه فوق العاده هنگام پخت و پز استفاده می کنیم. زردچوبه خواص منحصر به فردی دارد. یعنی یک آنتی اکسیدان، ضد التهاب و ضد باکتری است و می تواند اثرات مثبتی بر روی پوست، گوارش، سیستم ایمنی و عملکرد قلب داشته باشد.
زردچوبه که یکی از بهترین ادویه ها برای سوپ سبزی محسوب می شود، در همان مراحل اولیه پخت سوپ سبزیجات با پیاز و گوشت سرخ می شود.
فلفل سیاه
فلفل سیاه یکی دیگر از ادویه های پرمصرف است که بسیاری از مردم به ویژه ساکنان مناطق جنوبی کشور از آن برای طعم دادن به غذای خود استفاده می کنند. فلفل سیاه حاوی مقادیر زیادی منیزیم، فسفر، کلسیم، منگنز، آهن، فیبر، ویتامین K، ویتامین A و روغنی به نام پیپرین است.
بهترین زمان برای افزودن فلفل سیاه معمولا زمانی است که مواد اصلی مانند سبزیجات و گوشت به اندازه کافی پخته شده باشند. این کار معمولاً در مراحل پایانی پخت کورماه سبزی انجام می شود تا فلفل سیاه طعم و تندی خود را حفظ کند و بهتر به غذا اضافه کند.
کوروش
ادویه کاری که به آن ادویه هفت رنگ نیز می گویند یکی از ادویه های مورد استفاده در قورمه سبزی است که طعم شگفت انگیز و لذیذی به آن می دهد. ادویه کاری در قورمه سبزی و موادی مانند میخک، دارچین، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زیره و هل بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. طبیعت این ادویه گرم است و می تواند طعم لذیذی به سبزیجات بدهد.
برای بهره مندی از خواص درمانی چاشنی کاری و همچنین عطر و طعم مطبوع آن در غذای سبزیجات، می توانید این ادویه را همزمان با تفت دادن گوشت و پیاز به تابه اضافه کنید و بعداً لوبیا را نیز اضافه کنید. سبزیجات در محتویات تابه
پودر تخم گشنیز
پودر تخم گشنیز ادویه ای معطر و خوشمزه است که طعم و عطر خاصی به غذاهای مختلف از جمله سوپ سبزیجات می دهد. البته به شرطی که تازه باشه! پودر تخم گشنیز خواص درمانی زیادی دارد که می توان به هضم بهتر غذا، رفع نفخ، کنترل هضم چربی و کاهش کلسترول خون اشاره کرد.
پودر خانگی
پودر غور معمولاً در 20 دقیقه آخر پخت اضافه می شود. در این زمان خورش تقریبا آماده است و فقط باید طعم آن را اضافه کنیم. پودر غور می تواند طعم ترش خاصی به خورش بدهد.
البته برخی از افراد ترجیح می دهند ابتدا پودر رازیانه را اضافه کنند. این باعث می شود که طعم آن بیشتر به پودر غور در آبگوشت بازگردد. همچنین می توانید پودر رازیانه را در 10 دقیقه آخر پخت اضافه کنید.
حتی اگر از شوید تازه استفاده می کنید، می توانید آن را در ابتدا همراه با سبزیجات اضافه کنید. در این حالت کدو کاملا پخته شده و طعم ترش ملایم تری به خورش لذیذ سبزی شما می دهد.
میزان ادویه مصرفی در قورما سبزی
خورش کرمه سبزی در نقاط مختلف ایران به روش های مختلفی طبخ می شود و مردم از ادویه های مختلفی برای طعم دادن به این غذای خوشمزه استفاده می کنند. اما شوری، تلخی، شیرینی و تلخی کرمه سبزی را می توان با افزودن یا کاهش ادویه تنظیم کرد. به طور کلی ادویه های مورد استفاده در کرمه سبزی به شرح زیر است:
هل (نصف قاشق چایخوری)
زردچوبه (1 قاشق غذاخوری)
پودر انیسون (1 قاشق چایخوری)
پیاز خشک (2 قاشق غذاخوری)
واووک غور (2 پونه)
گشنیز خشک (2 قاشق غذاخوری)
پودر رزماری (2 قاشق غذاخوری)
شنبلیله خشک (2 قاشق غذاخوری)
جعفری خشک (2 قاشق غذاخوری)
اسفناج خشک (2 قاشق غذاخوری)
فلفل سیاه یا فلفل قرمز (1 قاشق غذاخوری)
همچنین برای شیرین شدن خورش می توانید از ادویه مخصوص خورش سبزی استفاده کنید. این فصل حاوی رازیانه، فلفل دلمه ای، ترخون، گشنیز، جعفری، تره فرنگی و زیره است و می تواند طعم فوق العاده ای به غذای شما بدهد.
[ سه شنبه 2 مرداد 1403 ] [ 16:06 ] [ باربد نیوز ]
[ ]